Európai folyami hajó 2018-04-03T14:48:17+00:00

Magas színvonalú hajókra keresünk személyzetet

Angolul társalgási szinten beszélő fiúkat és lányokat keresnek az alábbi pozícióra:  butler, főpincér, pincér,  bárfelszolgáló, felszolgáló, takarító,  szakács segédet keresnek. A hajó vendégei kizárólag Ausztrál utasok.

Elvárás: útlevél, erkölcsi bizonyítvány, orvosi alkalmassági, nemzetközi anyakönyvi kivonat

Hajós munka ajánlata:

  • 6-8 hónapos szerződés

  • 1000-2000 euro fizetés

  • Szállás, teljes ellátás biztosított

  • 7 napból 7 napos munkahét

  • Egyenruha részben biztosított

Elvárások:

  • Minimum társalgási szintű angol nyelvtudás szükséges

Nyitott munkakörök:

Ttakarítási feladatok: a közös helyiségek (folyosók és WC), légkondicionáló, szőnyegek, fafelületek portalanítása, krómfelületek, tükör és üveg ajtók tisztítása. Havonta körülbelül kétszer részt kell vennie az érkező áruk hajóra rakodásában. Az érkező és távozó vendégek poggyászainak ki és besegítése. Úgyszintén, teljesítenie kell a felettesei által kért összes egyéb feladatot. Ön az utaskapitány és a konyhaséf keze alatt végzi munkáját.

A hajók többségén 6 szobalány dolgozik, akik közül egy a bárban is feladatokat lát el, és egy másik – mint forgós – a mosodán, a bárban és a konyhán. A három szintes hajókon dolgozik egy vezető szobalány is (gondnoknő/gouvernant).

Egy héten 46-48 órát kell dolgozni, heti egy pihenőnappal. Az elhelyezés 3-4 fős kabinokban történik.

A munkaruhát a munkavállaló a felvételkor kapja meg, melyeket munkafeladataitól függően kell hordania és mindig kifogástalan állapotban tartania. A munkabeosztást az utaskapitány készíti és függeszti ki, ami változhat a hajó útjától és vendégektől függően. Egy összetartó CSALÁD szerves tagjaként arra kérjük, hogy a vendégek és kollágái jó közérzetét szem előtt tartva végezze munkáját.

1/ Reggeli
A reggelis büfé előkészítése: lekvár, gabonapelyhek, felvágottak, sajtok, joghurtok, gyümölcssaláta, vaj… A kávés és tejes thermoszok feltöltése és az asztalokra helyezése. Asztalok leszedése és újraterítése (terítők, szalvéták, evőeszközök, poharak). Étterem tisztán tartása (porszívózás, fafelületek portalanìtàsa, krómfelületek tisztítása, a tiszta és koszos asztalnemük elrendezése). Az asztalok felterítése személyzeti és vendég étkezésekhez, a büféasztal takarìtàsa valamint az üveg felületek és üvegajtòk tisztítása.

2/ Ebéd
Vendégek fogadása az étteremben. Italrendelések felvétele, az előétel, főétel és desszert, végül a kávé felszolgàlàsa. A hajóúttól függően az italok értékesítése italkártyàs rendszerben is történhet. Asztal leszedés (terítő és szalvéta, üres üvegek és kenyereskosarak), az étteremn felporszívózása. Az étterem előkészítése a vacsorára (személyzeti és utas étkezéshez). Italok megrendelése màsnapra, és hűtők feltöltése.

3/ Vacsora
Az esti szervíz az ebédhez hasonlóan történik. Az étterem kitakartása és elrendezése után fel kell teríteni a reggelihez (terítő, szalvéta, papírszett, csésze, alátétek, poharak…).

4/ Egyéb feladatok
Szükség esetén be kell segìteni a bárban az aperitívok felszolgálása során, vagy helyettesíteni a bárost a szabadnapjaikor. Havonta körülbelül kétszer részt kell vennie az érkező áruk hajóra rakodásában. Az érkező és távozó vendégek poggyászainak ki és besegítése. Váltásnapkor segìtenie kell a szobalányoknak ùgy, hogy ágyat húz az utaskabinokban. Úgyszintén, teljesítenie kell a felettesei által kért összes egyéb feladatot. Ön az utaskapitàny és a konyhaséf keze alatt végzi munkáját.

A hajók többségén 5 felszolgáló dolgozik. A háromszintes hajókon van egy étteremvezető is. Egy héten 46-48 órát kell dolgozni, heti egy pihenőnappal. Az elhelyezés 3-4 fős kabinokban történik. A munkaruhát a munkavállaló a felvételkor kapja meg, melyeket munkafeladataitól függően kell hordania és mindig kifogástalan állapotban tartania. A munkabeosztást az utaskapitàny készìti és függeszti ki, ami változhat a hajó útjától és vendégektől függően. Egy összetartó CSALÁD szerves tagjaként arra kérjük, hogy a vendégek és kollágái jó közérzetét szem előtt tartva végezze munkáját.

Mindenféle szakács segédet keresnek.

Ő felel a vendégek kényelméért. Nagyon jó nyelvtudás szükséges a pozició betöltéséhez.

Jelentkezz magas színvonalú folyami hajós munkára

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.